Doorstuderen en studieadvies


________________________________________

U hebt met deze preview van de Introductiecursus Cultuurwetenschappen. Culturele perspectieven op het klimaatdebat een indruk gekregen van deze cursus en van de bacheloropleiding Algemene cultuurwetenschappen. Bevalt deze kennismaking? Dan zou inschrijving voor de gehele introductiecursus een goede vervolgstap kunnen zijn.

De Introductiecursus Cultuurwetenschappen. Culturele perspectieven op het klimaatdebat bevat de eerste 5 studiepunten van de in totaal 180 studiepunten (EC-punten) in de bacheloropleiding. De bestudering van een cursus van 5 studiepunten neemt ca. 140 studie-uren in beslag. De studiestof is ingeroosterd voor een kwartiel, oftewel 11 weken. De cursus heeft een vast startmoment in kwartiel 1 en 3 (resp. september en februari). 
De begeleiding bestaat uit een drietal facultatieve bijeenkomsten (online en/of fysiek).
Binnen een inschrijving van 12 maanden hebt u 3 tentamenkansen.

Studiegids Cultuurwetenschappen 2022-2023
 

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u de gehele cursus bestuderen?
U kunt u aanmelden via onderstaande link:
www.ou.nl/studieaanbod/CB6302

________________________________________

Studieadvies


Hebt u vragen met betrekking tot studieplanning, studievoortgang, studievaardigheden of organisatie (dus vragen die géén betrekking hebben op de inhoud van een specifieke cursus), dan kunt u terecht bij onze studieadviseurs van Cultuurwetenschappen: studieadvies.cultuur@ou.nl. Het beste is om uw vraag per mail te stellen of per mail een tijdstip voor een telefonisch adviesgesprek aan te vragen. 
De studieadviseurs kunnen op gezette tijden ook informatie delen die voor alle studenten van belang is via mail of via het Opleidingsportaal in de leeromgeving.
Daarnaast kunt u een afspraak inplannen voor een MS-teams-overleg.

Via uw persoonlijke studiepad vraagt u een studieplan aan. Wij raden u aan om vóór het begin van een academisch jaar een planning te maken van de cursussen die u denkt te gaan doen. Op die manier voorkomt u dat u de aanmelddeadline voor een cursus met een vast startmoment mist. Bij de planning speelt het tempo waarin u studeert natuurlijk een grote rol. De studieadviseurs kunnen u helpen bij het opstellen van een goede planning. Bestudeer het clickable jaarrooster bachelor of master.
 

Er is iets misgegaan.
Foutmelding:
Details:
Ververs de pagina om dit probleem te verhelpen. Indien je op deze pagina al wijzigingen hebt aangebracht die nog niet zijn opgeslagen, kopieer deze wijzigingen dan voordat je de pagina ververst. Mocht het probleem zich blijven voordoen, neem dan contact op met Service en Informatie.