________________________________________

Introductie

Welkom in de Preview leeromgeving Cultuurwetenschappen van de Open Universiteit (OU). Deze site biedt u, als aankomende student of belangstellende voor de opleiding Cultuurwetenschappen, een kijkje in de Introductiecursus Cultuurwetenschappen. Culturele perspectieven op het klimaatdebat. Het onderwijs van de Open Universiteit wordt activerend online aangeboden. In deze previewcursus maakt u kennis met de digitale leeromgeving van de OU: yOUlearn, en raakt u vertrouwd met deze manier van studeren.

________________________________________

De cursussite in yOUlearn

De cursussites in yOUlearn bevatten studeeraanwijzigingen, vragen en opdrachten, zelftoetsen en voorbeeldtentamens. Omdat het om afstandsonderwijs gaat, zijn de vragen voorzien van antwoordmodellen. Op deze wijze ondersteunen we het studeren op afstand. U hebt zo een grote vrijheid in het zelf bepalen op welk moment en waar u wilt studeren, en u kunt zo steeds na het beantwoorden van de vragen meteen controleren of u op de goede weg zit. Binnen elke cursus is contact mogelijk met de docent. Veel cursussen kennen instuuropdrachten, waarop door de docent feedback wordt gegeven. Daarnaast heeft het merendeel van de cursussen Cultuurwetenschappen een begeleidings- of studiedag. 

Voor het volgen van de cursus Introductiecursus Cultuurwetenschappen. Culturele perspectieven op het klimaatdebat is geen bijzondere voorkennis vereist. Dat geldt dus óók voor deze preview van de cursus. In tegenstelling tot de cursussen die onderdeel zijn van de opleiding, is er bij de preview geen begeleiding. U kunt deze preview zelfstandig bestuderen.

Veel plezier ermee!