________________________________________

Introductie

Welkom in de 'preview leeromgeving Cultuurwetenschappen' van de Open Universiteit (OU). Deze site biedt u, als aankomende student of belangstellende voor de opleiding Cultuurwetenschappen, een kijkje in de Oriëntatiecursus cultuurwetenschappen.  Het onderwijs van de Open Universiteit wordt activerend online aangeboden. In deze previewcursus wordt u vertrouwd gemaakt met deze manier van studeren waarbij gebruikgemaakt wordt van de digitale leeromgeving van de OU, yOUlearn.

________________________________________
De cursussite in yOUlearn

De cursussites in yOUlearn bevatten studeeraanwijzigingen, vragen en opdrachten, zelftoetsen en voorbeeldtentamens. Omdat het om afstandsonderwijs gaat, zijn de vragen voorzien van antwoordmodellen. Op deze wijze ondersteunen we het studeren op afstand. U hebt zo een grote vrijheid in het zelf bepalen op welk moment en waar u wilt studeren, en u kunt zo steeds na het beantwoorden van de vragen meteen controleren of u op de goede weg zit. Binnen elke cursus is contact mogelijk met de docent en veel cursussen kennen instuuropdrachten, waarop door de docent feedback wordt gegeven. Daarnaast wordt bij het merendeel van de cursussen Cultuurwetenschappen een begeleidings- of studiedag aangeboden. 

Voor het volgen van de cursus Oriëntatiecursus cultuurwetenschappen wordt geen bijzondere voorkennis vereist. Dat geldt dus óók voor de préview van de cursus. In tegenstelling tot de cursussen die onderdeel zijn van de opleiding, wordt bij de preview geen begeleiding geboden. U kunt de cursus zelfstandig bestuderen. Veel plezier ermee!

 

 

....

(Link naar Studieaanbod ...)