Doorstuderen en studieadvies

________________________________________

U hebt met deze preview van de Oriëntatiecursus een indruk gekregen van deze cursus en van de bacheloropleiding Algemene cultuurwetenschappen. Bevalt deze kennismaking? Dan zou inschrijving voor de Oriëntatiecursus cultuurwetenschappen een goede vervolgstap kunnen zijn. 

De Oriëntatiecursus bevat de eerste 10 studiepunten van de in totaal 180 studiepunten in de bacheloropleiding. Een cursus van 10 studiepunten bestudeert u gemiddeld in 280 uren. De studiestof is ingeroosterd voor een semester, oftewel 22 weken. We bieden bij de Oriëntatiecursus in zes studiecentra elk zes begeleidingsavonden aan, gebaseerd op een studietempo van zes maanden. Deze studiecentra vindt u in Zwolle, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Nijmegen. U staat voor elke cursus twaalf maanden ingeschreven, dat betekent dat u, desgewenst, langer dan een semester over de Oriëntatiecursus zou kunnen en mogen doen.

Voor meer informatie kunt u contact op nemen met onze studieadviseur, mw. Cleo Merckx (studieadvies.cultuur@ou.nl). U kunt als u dat wilt via dit mailadres ook een telefonische afspraak inplannen voor een adviesgesprek.

Er is iets misgegaan.
Foutmelding:
Details:
Ververs de pagina om dit probleem te verhelpen. Indien je op deze pagina al wijzigingen hebt aangebracht die nog niet zijn opgeslagen, kopieer deze wijzigingen dan voordat je de pagina ververst. Mocht het probleem zich blijven voordoen, neem dan contact op met Service en Informatie.