Studieschema

________________________________________

Om u een indruk te geven van hoe het studiemateriaal van de volledige cursus verdeeld wordt over een semester, kunt u hier het aanbevolen studieschema voor het eerste semester van het academisch jaar 2021-2022 inzien. Dit schema biedt een gelijkmatige verdeling van de leerstof over het semester. U kunt zien hoe de studiestof verdeeld wordt over de weken, en hoe de begeleidingsbijeenkomsten verdeeld zijn over het semester. U ziet dat aan het einde van het semester tijd is ingeroosterd voor het herhalen van de tentamenstof. Uiteraard staat het eenieder geheel vrij om vooruit te werken.

Besluit u met de studie Cultuurwetenschappen te willen beginnen, maar dan toch liever in een wat langzamer tempo, dan kunt u hierover advies aanvragen bij onze studieadviseur Cleo Merckx, per mail: studieadvies.cultuur@ou.nl   of telefonisch: 045-5762888

Er is iets misgegaan.
Foutmelding:
Details:
Ververs de pagina om dit probleem te verhelpen. Indien je op deze pagina al wijzigingen hebt aangebracht die nog niet zijn opgeslagen, kopieer deze wijzigingen dan voordat je de pagina ververst. Mocht het probleem zich blijven voordoen, neem dan contact op met Service en Informatie.