Werkwijze


________________________________________

Deze gratis cursus is volledig online en kunt u geheel zelf bestuderen. Ieder deel bestaat uit teksten waarin u kennismaakt met een bepaald aspect van de ontwikkelingen rond cultureel erfgoed. Daarnaast vindt u er diverse beelden, filmpjes en links die de uitleg illustreren en verder verdiepen. Aan het einde van elk deel vindt u een korte zelftoets, waarmee u kunt testen of u de stof goed hebt begrepen.

U kunt door de cursus bladeren met behulp van de knop 'volgende' rechtsbovenaan uw scherm. Daarnaast kunt u de boomstructuur aan de linkerkant gebruiken om te navigeren.

Vanwege technische beperkingen maakt deze MOOC geen gebruik van de volledige functionaliteit van de elektronische leeromgeving van de Open Universiteit. Zo is het helaas niet mogelijk om interactieve zelftoetsen en instuuropdrachten aan te bieden. Ook ontbreekt het discussieforum en de mogelijkheid om uw voortgang bij te houden.

Omdat het gaat om een gratis cursus is er ook geen persoonlijke begeleiding beschikbaar. Indien u vragen of opmerkingen heeft over deze MOOC kunt u via e-mail contact opnemen met dr. Pieter de Bruijn.

Er is iets misgegaan.
Foutmelding:
Details:
Ververs de pagina om dit probleem te verhelpen. Indien je op deze pagina al wijzigingen hebt aangebracht die nog niet zijn opgeslagen, kopi�er deze wijzigingen dan voordat je de pagina ververst. Mocht het probleem zich blijven voordoen, neem dan contact op met Service en Informatie.