Toon cursusnavigatie

Cursusstructuur

Maak PDF
De cursusstructuur zal worden geƫxporteerd naar een PDF-bestand. Eventuele online cursus-bronnen moeten apart gedownload worden.Het maken van een PDF-bestand kan soms even duren. Zodra dit bestand gereed is, wordt op deze pagina de knop [Download PDF] getoond en ontvang je een email notificatie op default@liferay.com. Mogelijk sneller is om - na het klikken op de [Ja] knop hieronder - deze pagina (een aantal keren) te verversen om te controleren of de PDF al klaar is. Wil je doorgaan?
Standaard
5 min
De geschatte tijdsbesteding is 5 minuten

Hoe werkt het?

In het vorige onderdeel hebben wij je welkom geheten, in dit onderdeel willen we uitleggen hoe dit online evenement werkt en wat we van plan zijn.

De leeromgeving

Voor het aanbieden van dit online evenement maken we gebruik van de leeromgeving yOUlearn. Voor informatie over het gebruik van yOUlearn kun je de handleiding downloaden.

Studiebelasting

Dit evenement heeft een studiebelasting van in totaal 12 uur en een doorlooptijd van twee weken. Je levert daarna de afrondende opdracht in. Check de deadline.

Opbouw online cursus

Het online evenement bestaat uit een live online kennismakingssessie, een optionele live online Q&A-sessie, twee virtuele klas-sessies en leeractiviteiten die je in eigen tijd en tempo uitvoert (binnen de twee weken). De leeractiviteiten bestaan uit het bestuderen van artikelen, video's een podcast, en uit het maken van opdrachten. Leermaterialen en leeractiviteiten komen gefaseerd beschikbaar.

Planning

Als je het volgen van dit evenement combineert met andere bezigheden, zoals een baan, dan blijkt dit een hele belasting te zijn. Reserveer daarom tijd in je agenda om dit evenement te volgen.

Bewaar uitwerkingen ook zelf

We vragen je verschillende keren een uitwerking in te sturen. Bijvoorbeeld een vergelijking met succesfactoren. Bewaar deze uitwerkingen ook op je eigen computer.

Begeleiding

Deze cursus wordt begeleid, maar je krijgt niet altijd individuele feedback. We organiseren online live sessies waar je vragen kunt stellen en waar we ingaan op uitwerkingen. Verder kun je vragen stellen bij opdrachten en in het discussieforum.

Keuzes maken bij opdrachten

Een aantal keren kun je keuzes maken ten aanzien van de vorm waarin je een opdracht wilt maken. Bijvoorbeeld in de vorm van een vlog, document of podcast. We ondersteunen echter niet bij het maken van een vlog of podcast.

Er is iets misgegaan.
Foutmelding:
Details:
Ververs de pagina om dit probleem te verhelpen. Indien je op deze pagina al wijzigingen hebt aangebracht die nog niet zijn opgeslagen, kopieer deze wijzigingen dan voordat je de pagina ververst. Mocht het probleem zich blijven voordoen, neem dan contact op met Service en Informatie.