Toon cursusnavigatie

Cursusstructuur

Maak PDF
De cursusstructuur zal worden geëxporteerd naar een PDF-bestand. Eventuele online cursus-bronnen moeten apart gedownload worden.Het maken van een PDF-bestand kan soms even duren. Zodra dit bestand gereed is, wordt op deze pagina de knop [Download PDF] getoond en ontvang je een email notificatie op default@liferay.com. Mogelijk sneller is om - na het klikken op de [Ja] knop hieronder - deze pagina (een aantal keren) te verversen om te controleren of de PDF al klaar is. Wil je doorgaan?
Standaard
5 min
De geschatte tijdsbesteding is 5 minuten

Communiceren tijdens het evenement

We gebruiken binnen dit evenement een aantal middelen om te communiceren:

Discussies

Onder de tab Communicatie vind je Discussies. Daar kun je vragen stellen en reageren op stellingen. Vergeet niet een categorie te selecteren, als je een bijdrage plaatst. Docenten zullen niet altijd op individuele bijdragen reageren. Plaats vragen die te maken hebben met het evenement in het algemeen, in de categorie 'Algemeen'.

Virtuele klas

We verzorgen twee keer een virtuele klas-sessie en één online Q&A-sessie. We gaan dan in op veel gestelde vragen.

Emails

Je ontvangt elke dag een email met daarin een samenvatting van alle activiteiten die gedurende de vorige dag in de module hebben plaatsgevonden. Als je deze mails niet wil ontvangen kan je dat aangeven in je profiel (klik op je naam bovenaan deze pagina, e-mailnotificaties).

Mededelingen

Wij zullen, indien relevant, mededelingen plaatsen. Hiervan kun je emailnotificaties ontvangen.

Blogs

We gebruiken blogs voor opdrachten. Vaak kun je ook kiezen om een opdracht op een andere manier te maken.

Vragen stellen

Op verschillende pagina's heb je de mogelijkheid om vragen te stellen. Wij zullen deze vragen allemaal lezen en zo veel mogelijk individueel beantwoorden. We behandelen de binnengekomen vragen ook in online live sessies, via mededelingen of via het discussieforum. Je kunt bij vragen stellen ook feedback geven of suggesties doen om de module te verbeteren.
 

Er is iets misgegaan.
Foutmelding:
Details:
Ververs de pagina om dit probleem te verhelpen. Indien je op deze pagina al wijzigingen hebt aangebracht die nog niet zijn opgeslagen, kopieer deze wijzigingen dan voordat je de pagina ververst. Mocht het probleem zich blijven voordoen, neem dan contact op met Service en Informatie.