Digitale didactiek

Introductie


In een tijd waarin alle studenten en docenten thuis moeten zitten en al het onderwijs online wordt aangeboden, heeft de Open Universiteit een website ontwikkeld met daarin richtlijnen, handreikingen, tips en aanwijzingen voor het ontwikkelen, inrichten en begeleiden van online onderwijs.

Alle inzichten en ervaringen die we hebben opgedaan met het online onderwijs van de Open Universiteit worden hier samengebracht en toegankelijk gemaakt voor iedereen die nu te maken heeft met de omschakeling naar het online aanbieden van onderwijs. Deze website is een groeiwebsite, elke dag zal er nieuwe informatie bijkomen. We voegen zo spoedig mogelijk voorbeelden toe.

Onze rector legt in onderstaande video uit wat het doel is van deze website en geeft aan dat ook in online onderwijs didactiek voor techniek komt.

 

Er is iets misgegaan.
Foutmelding:
Details:
Ververs de pagina om dit probleem te verhelpen. Indien je op deze pagina al wijzigingen hebt aangebracht die nog niet zijn opgeslagen, kopieer deze wijzigingen dan voordat je de pagina ververst. Mocht het probleem zich blijven voordoen, neem dan contact op met Service en Informatie.