Toon cursusnavigatie

Cursusstructuur

Maak PDF
De cursusstructuur zal worden geƫxporteerd naar een PDF-bestand. Eventuele online cursus-bronnen moeten apart gedownload worden.Het maken van een PDF-bestand kan soms even duren. Zodra dit bestand gereed is, wordt op deze pagina de knop [Download PDF] getoond en ontvang je een email notificatie op default@liferay.com. Mogelijk sneller is om - na het klikken op de [Ja] knop hieronder - deze pagina (een aantal keren) te verversen om te controleren of de PDF al klaar is. Wil je doorgaan?
Standaard

Thema 1 Soorten Ondernemerschap

Wat is ondernemerschap? Welke vormen van ondernemerschap kunnen we onderscheiden? Dit komt allemaal in thema 1 aan bod. Voordat u ingaat op het ondernemerschapsproces en wat daarbij komt kijken, gaat u dus eerst beginnen met de basis. Afhankelijk van de situatie en de positie van de onderneming kunt u verschillende soorten ondernemerschap onderscheiden. Zo zijn er entrepreneurs, intrapreneurs (entrepreneurs in dienst bij een organisatie) maar ook ondernemers die steeds opnieuw een onderneming opzetten.

Dit thema komt in week 1 aan bod. U bestudeert de literatuur en koppelt de nieuwe kennis aan uw bestaande kennis door in uw omgeving voorbeelden van ondernemerschap te bekijken.

Leerdoel

Na bestudering van dit thema kent u de belangrijkste definities van ondernemerschap en kunt u de verschillen soorten ondernemerschap herkennen.

Onderwerpen binnen dit thema

  • De belangrijkste definities van ondernemerschap (ondernemer, ondernemerschap en onderneming).
  • De verschillende soorten ondernemers en ondernemerschap (intrapreneur, e-preneur, ecopreneur en lifestyle, portfolio, rural, serial, social, technological, immigrant and ethnic minority, replicative en innovative entrepreneurship).
Er is iets misgegaan.
Foutmelding:
Details:
Ververs de pagina om dit probleem te verhelpen. Indien je op deze pagina al wijzigingen hebt aangebracht die nog niet zijn opgeslagen, kopieer deze wijzigingen dan voordat je de pagina ververst. Mocht het probleem zich blijven voordoen, neem dan contact op met Service en Informatie.