Toon cursusnavigatie

Cursusstructuur

Maak PDF
De cursusstructuur zal worden geƫxporteerd naar een PDF-bestand. Eventuele online cursus-bronnen moeten apart gedownload worden.Het maken van een PDF-bestand kan soms even duren. Zodra dit bestand gereed is, wordt op deze pagina de knop [Download PDF] getoond en ontvang je een email notificatie op default@liferay.com. Mogelijk sneller is om - na het klikken op de [Ja] knop hieronder - deze pagina (een aantal keren) te verversen om te controleren of de PDF al klaar is. Wil je doorgaan?
Standaard

Cursusintroductie

Ondernemerschap

Binnen deze cursus krijgt u meer inzicht in wat ondernemerschap is en welke soorten ondernemers we kunnen onderscheiden. Deze cursus is geen handleiding om een eigen bedrijf te starten, maar geeft een overzicht van de verschillende aspecten die belangrijk zijn voor ondernemerschap op een aantal deelgebieden:

  • soorten ondernemerschap
  • kansen herkennen (ondernemerschapsproces)
  • netwerken en de ondernemer
  • marketing
  • financieel management.

Leerdoelen en andere praktische informatie

Praktische informatie over de opzet van de cursus, leerdoelen, het cursusmateriaal, de bijeenkomsten, het rooster en het tentamen vindt u in de tabbladen Algemene informatie, Begeleiding, Tentamen en Rooster. Neem deze informatie zorgvuldig door voor aanvang van de cursus. De leerdoelen worden ook per thema nog eens herhaald.

Veel succes met het bestuderen van de cursus!
Er is iets misgegaan.
Foutmelding:
Details:
Ververs de pagina om dit probleem te verhelpen. Indien je op deze pagina al wijzigingen hebt aangebracht die nog niet zijn opgeslagen, kopieer deze wijzigingen dan voordat je de pagina ververst. Mocht het probleem zich blijven voordoen, neem dan contact op met Service en Informatie.