Toon cursusnavigatie

Cursusstructuur

Maak PDF
De cursusstructuur zal worden geëxporteerd naar een PDF-bestand. Eventuele online cursus-bronnen moeten apart gedownload worden.Het maken van een PDF-bestand kan soms even duren. Zodra dit bestand gereed is, wordt op deze pagina de knop [Download PDF] getoond en ontvang je een email notificatie op default@liferay.com. Mogelijk sneller is om - na het klikken op de [Ja] knop hieronder - deze pagina (een aantal keren) te verversen om te controleren of de PDF al klaar is. Wil je doorgaan?
Standaard
30 min
De geschatte tijdsbesteding is 30 minuten

Kennismaking met elkaar

Deze online cursus is gemaakt door Wilfred Rubens.

Wilfred Rubens​​​​​​​​​​​​​​Wilfred Rubens is werkzaam voor de Open Universiteit, en houdt zich bezig met hoe je leertechnologie kunt gebruiken voor het faciliteren en versterken leren, opleiden en onderwijs. Hij werkt onder meer als projectleider van innovatietrajecten en als adviseur bij de ontwikkeling van online en blended cursussen. Hij heeft aan de Katholieke Universiteit Nijmegen (inmiddels Radboud Universiteit) Pedagogische Wetenschappen gestudeerd, met als specialisatie leren van volwassenen, plus de tweejarige masteropleiding aan de Nederlandse School voor Onderwijsmanagement in Amsterdam.

Bij online leren is het belangrijk dat deelnemers een beeld hebben van elkaar. Daarom willen we ook graag met jullie kennismaken. Daarom vragen we je om de volgende opdrachten uit te voeren.

Opdracht 1
Vul de profielpagina in en plaats bij voorkeur ook een foto van jezelf. Een foto maakt alle communicatie in deze modules veel persoonlijker. De profielpagina vind je door op je naam rechts bovenaan deze pagina te klikken.

Opdracht 2
Stel jezelf kort voor in een discussiebijdrage. Plaats deze bijdrage via Communicatie>Discussies in de categorie 'Kennismaking'. Het bericht is voor iedereen zichtbaar die deelneemt aan dit evenement. Geef in het bericht de volgende informatie:

  • je naam en eventueel je functie
  • waarom je deelneemt aan dit evenement
  • wat je hoopt te leren tijdens dit evenement
  • een persoonlijke ervaring met ‘onderwijsinnovatie’

Als je wil, mag je ook hier een foto toevoegen, van jezelf of van iets dat je nauw aan het hart ligt. Het mag ook dezelfde foto zijn die je aan je profiel hebt toegevoegd maar die is nu iets groter.

Reageer ook op bijdragen van anderen.

Opdracht 3
​​​​​​​Onder Communicatie > Virtuele klas vinden jullie het Innovatiecafé. Dit is een permanent toegankelijke online ruimte waar je met elkaar kennis kunt maken en van gedachten kunt wisselen.

Er is iets misgegaan.
Foutmelding:
Details:
Ververs de pagina om dit probleem te verhelpen. Indien je op deze pagina al wijzigingen hebt aangebracht die nog niet zijn opgeslagen, kopieer deze wijzigingen dan voordat je de pagina ververst. Mocht het probleem zich blijven voordoen, neem dan contact op met Service en Informatie.