________________________________________
Preview

Welkom in de 'preview leeromgeving Rechtswetenschappen' van de Open Universiteit. Als aankomende student of belangstellende voor een juridische cursus of opleiding Rechtsgeleerdheid biedt deze preview leeromgeving u een kijkje in onze digitale leeromgeving. Het onderwijs van de Open Universiteit wordt activerend online aangeboden. Om u een beeld te geven hoe online studeren in zijn werk gaat, biedt deze preview u een korte kennismaking.

________________________________________
De cursussite in yOUearn

In elke cursus van de OU vormt de cursussite in yOUlearn de spil. Hierin vindt u de structuur van de cursus, de opdrachten, voorbeelden en oefeningen, de opgave van en toegang tot de benodigde bronnen, de discussies en virtuele klassen enzovoort. In deze preview kunt u ervaren hoe een cursus in yOUlearn eruit ziet en hoe u daarmee werkt.

Als student in een cursus zult u nog meer elementen tegenkomen die u niet in deze preview vindt:  het discussieforum waar u met docenten en medestudenten over de stof kunt praten en de virtuele klas waarin u online aan lessen kunt deelnemen. Een ‘echte’ cursus is nog veel interactiver.

________________________________________
Online studeren iets voor u?

Is online studeren bij de Open Universiteit iets voor u? Meer informatie over de opleiding vindt u online en in onze studiegids. Voor een persoonlijk advies kunt u vrijblijvend contact opnemen via info@ou.nl