Opnames en presentaties

Opnames

Presentatie slides

Keynote van Denise Whitelock

Sessie 1: Betrouwbaar toetsen op afstand: feit of fictie?

Sessie 2: (Peer)feedback voor 5000 studenten. Hoe doe ik dat?

Sessie 3: Viewbrics - rubrieken met videovoorbeelden voor vakoverstijgende vaardigheden in de VO-onderbouw

Sessie 4: Ontwerpen van online toetsen. Richtlijnen voor de praktijk

Sessie 5: Computational argumentation analysis and assessment on essays in Dutch formative feedback generation

Resultaten middag sessies context PO, VO en Hoger onderwijs

 

Elite project op de conferentie E-Assessment

Erasmus + project Elite (Enhancing of Learning in Teaching vi e-inquiries) richt zich op de professionalisering van docenten in brede zin en in STEM domeinen in het bijzonder. 

Een belangrijk aspect van het Elite project heeft raakvlakken met het thema van deze conferentie over E-assessment en biedt het Elite projectteam de gelegenheid om deskundigen te betrekken bij het valideren van een instrument  waarmee in Elite projecten de leeruitkomsten van deelnemers worden geĆ«valueerd.  

In de postersessie is het project en het instrument gepresenteerd en zijn de achtergronden van het project toegelicht. Er zijn meningen van de conferentiedeelnemers verzameld. Het instrument in de vorm van een sjabloon vindt u hier

Verder hebben conferentiedeelnemers vooraf aan de conferentie en bij de aanvang van de conferentie aan de hand van het deel 1 van het Elite instrument eigen leerdoelen en verwachtingen van de conferentie geformuleerd. Hier kunt u een overzicht van de persoonlijke doelen van alle conferentiedeelnemers vinden.

Op basis van de doelen geformuleerd door de conferentiedeelnemers is deel 2 van het Elite zelf-evaluatie instrument uitgewerkt als een vragenlijst. Deze vragenlijst vindt u hier